Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Toimitusaika
Jokaiselle flash-myynnillemme toimitamme toimitustarpeet sen mukaan, mihin aikaan toimittaja odottaa toimittavan tuotteen varastoomme, tämä on yleensä 2-3 viikkoa jokaisen myynnin päättymisestä. Syynä siihen, että ylitämme keskimääräisen toimitusaikan, on se, että myymme tuotetta brändistä jokaisen myynnin lopussa, jotta voimme varmistaa, että jäsenemme yksinomainen tarjous.

Tuotteet toimitetaan tavallisesti 48 tunnin kuluessa toimituksesta, kansainvälisten toimitusten osalta saattaa kestää kauemmin riippuen käytetystä postipalvelusta.

Toimitusyhtiö
Tilauksemme seurataan yleensä kuninkaallisen postin toimituksen tai toimituksen mukaan, riippuen lähettämiesi tuotteiden koosta ja arvosta.

tuotto
Palauttamispolitiikka

Voit pyytää palautusta 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ja jos et ole tyytyväinen mistä tahansa syystä. Sinun on ilmoitettava aikomuksestamme palauttaa tuote ja saada palautuslupanumero. Käy tililleni> palaa ja noudata ohjeita.

Tai jos haluat, voit täyttää peruutusehdot ja palauttaa sen lomakkeessa mainittuun osoitteeseen. Kuinka palauttaa tilauksesi

Sinun on hankittava palautusvaltuutuksen numero ("palautusnumero"). Voit käyttää tiliäni> palata ja noudattaa ohjeita saadaksesi palautusvaltuutuksen numeron. Sinun on liitettävä palauttamisnumero ja palautettava lähettämäsi pakkauslomake.

Klikkaa "Uusi palautuspyyntö" ja valitse tilaus, jonka haluat palauttaa. Valitse sitten kunkin palautettavan kohteen numero ja syy paluulle.

Tuotteiden tulee olla palautettu samoissa olosuhteissa, joita saat: Alkuperäiset merkkituotteet ja pakkausmerkinnät on edelleen kiinnitettävä ja tuotteen on oltava käyttämättömässä tilassa (ellei tuotteen virheellinen käyttö ole huomattu - katso "Kuinka palauttaa viallinen tuote?") ").

Pakkaa paketti oikein ja kääri palautusjärjestys pakettiin. Kun saat palautusnumeron tililleni> paluu, palautusosoite tulee näkyviin.

Sinä olet vastuussa tilauksen palauttamisesta omalle vastuullemme, joten käytä tallennuspalvelua ja varmista, että säilytät postikulut, kunnes saamme vahvistuksen sähköpostitse. Sinua pyydetään maksamaan tuote takaisin meille ja saat ilmaisen toimituksen heidän kanssaan.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää kokoelmaa + kerätä verkkosivustoasi käymällä + -näppäimellä ja käärittämällä paketti lähimpään kokoelmaan + irtaaksesi tilauksestasi.

Palauta viallinen tai vahingoittunut tuote
Pahoittelemme, jos saat virheen, viallisen tai vahingoittuneen kohteen. Jos näin on, ota meihin yhteyttä mahdollisimman paljon, mukaan lukien vikailmoitukset ja valokuvat, jos voit, kerromme sinulle parhaiten, toivomme, että voimme tarjota sinulle korvaavia tuotteita.

Jos haluat palauttaa meille viallisen tuotteen, hyvitämme palautuksesi tuotteelle. Ota yhteyttä.

Palauta virheellinen toimitus
Pahoittelemme, jos luulet, että olet saanut eri kohteen tilauksestasi. Jos näin on, ota yhteyttä selittämään, mitä tapahtui, hyvitämme palautuksesi tavaroihin meille kustannuksiksi.

Palauttaa tilauksen hyvitysajan
Palautetut tuotteet tarkistetaan varastostamme, jonka jälkeen hyvitämme mahdollisimman pian ja saatamme joka tapauksessa palautuksen 14 päivän kuluessa. Lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kerrotaan, että hyvitys on käsitelty.

vaihto
Valitettavasti liiketoimintamallimme luonteen vuoksi saamme tuotteita, jotka vastaavat täsmällisesti asiakkaidemme tilauksia, emmekä yleensä voi tarjota viestintää. Sen sijaan tarkista verkkosivustosi nähdäksesi, voitko löytää korvaavan tuotteen tai ottaa yhteyttä asiakkaan nimikkeeseen, joka auttaa sinua löytämään etsimäsi.

Takaisin
Copyright @2019 www.innostin.fi
Online Naiset kengät,Houkutteleva ja edullinen,Muoti takit